29.1.12

Mercury Indoor Marathon, České Budějovice



V pátek odpoledne jsme s Liborem Svozilem jeli vlakem do Budějc. Dorazili jme tam v 10 večer. Start byl letos přeložen z poledne na 10 ráno, organizace šlapala na jedničku. Zvítězil Dan Orálek 02:29:11, před Petrem Vabrouškem 02:43:07 a našim Milanem Adamcem 02:44:04. Milan byl ve své kategorii druhý za Petrem. Já jsem obhájil loňské vítězství v kategorii s necelou minutou lepším časem 03:10:57 celkově na 16 místě. Libor 3:15:39 celkově na 26 místě, v posledním kole dostal silné křeče do nohou, asi na 3 minuty musel zastavit a protahovat, škoda skvělý útok na osobák! Z Ostravy taky dorazil Roman Baláž a časem 02:50:42 obsadil celkově 5 a v kategorii 3 místo. V 16:10 nám jel vlak domů, kde jsme dojeli před půlnoci.

Jarda Hrabuška

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jardo, gratuluji! A v pondělí U Tondy zaplatíš metaxu :-)). Matys.

Anonymní řekl(a)...

Prosím aby ste mi necenzurovali moje články, když napíšu, že jsme dojeli do Budějc, tak tam chci mít do Budějc a ne do Budějovic, to se na mne vy.. a raději mi tam nechejte i případné hrubky, budu to já a né nějaký strohý paskvil!!!

Raduz řekl(a)...

Kluci, neskutečné časy! Libora je mi líto o křečích bych mohl vyprávět... . Všem veliká gratulace!

MKSEITL řekl(a)...

To: Jarda
Opraveno na ten tvůj patvar :-)

Anonymní řekl(a)...

Do Budějc není patvar, ale místní mluva, něco jako ze z Plzně, jen jsi s tím asi ještě nesetkal.
J.H.

JaM řekl(a)...

Taky velká gratulace kluci !

Anonymní řekl(a)...

... a metaxa U Tondy přece jen byla; díky Jardo :-); škoda že tentokrát chyběl prezident klubu ...

Anonymní řekl(a)...

Alespoň Jarda za presidenta ušetřil. Ale horší to bude v sobotu na tom maratónu. Tam by to chtělo tak 2 - 4 litry slivky a při doběhu kola jim nalít jednu velkou, aby někoho neodnesli na nosítkách. Ideální by byl ten původní termín o týden později. Má se snad oteplit.
Anebo jsem už měkký a poběží sami mladíci.
Nikos