28.10.08

Porubský čtvrtmaraton...

... se vydařil.


Osmiletý Matěj Svozil, naše oddílová naděje a naše nová mediální hvězda, to dnes zvládl za velmi solidních 54:12 !

... naše Jaruš Mathonka Marathonka nasadila dnes vysoké tempo a na Naše rajče dodala 273 fotografií vytvořených naším akadem. fotog. Otto Seitlem :

... poprvé

... podruhé

... a potřetí



VÝSLEDKY ZDE !


Nevíme čemu se Zdena Velička s Rosťou Kolichem smějí, ale vypadá to, že i Rosťa (vzhledem k barvě dresu) "tajně" přestoupil, a to k Šípákům X-airákům. Organizační výbor MBP 2008 bude opět protestovat u ČASu :-)

Petr Skoronáš Jadrníček se "vyklusal" na trati 3 400m in-line, aby poté získal bronz v hlavním závodě v kat. C


Kamarádi do deště : Jarda Volný a Kája Stuchlík - v kat. nad 70let v MBP 2008 to bude ještě tuhý boj


Kazek, Alf a Mario - Černí jezdci jak se patří.


Naše Lenkačlenka táhne Černou jezdkyni Karin. Ale v cíli skončila 50s za ní. Karin - královně taktiky, dnes k druhému místu velmi pomohl Mario - oddílový kolega. Ale naše Lenkačlenka se nevzdává, příští rok všem ukáže zač je toho loket.


Martin Kotouč dnes porazil Aleše Mika. Byl to souboj vytrvalosti a rychlosti. Aleš je bojovník a chce vyhrávat. Byl netrpělivý a to se mu nakonec (těsně) nevyplatilo. Nicméně dnes odvedl HODNĚ DOBROU PRÁCI !


Náš Vláďa Peřina, "profesí maratonec" dnes výborně potáhnul Jirku Bednaříka z Mnišího, který se neskutečně rychle dostává po roční zdravotní pauzičce do formy. Pozor, pozor šedesátníci, vypadá to, že Bedýnka bude příští rok hodně zlobit :-)


Velmi silná skupina: Erich Neugebauer, Mirek Kravčík (Černí jezdci) a naši Vlastík Mitáček s Láďou Dvorským. Byl to velmi těžký boj... Nakonec se smáli chlapi s číslem 63 a 68.


áčkaři


béčkaři


céčko


"D"


Dámy do pětatřiceti.


Dámy nad...


Nejkrásnější členové našeho klubu.

2 komentáře:

Lenkačlenka řekl(a)...

Černé jezdkyně se nebojím, za rok jí to nabančím! Howgh

Anonymní řekl(a)...

Tak na to se těším konečně odvážné slovo do pranice.My však v týmu taky nebudeme spát na vavřínech.Doufám, že to pořešíme někde na večírku.MČJ