29.12.07

Ahoj Hallootto...

... blíží se konec roku, brzy tu bude Silvestr (kdoví zda to nebyl taky běžec vytrvalec jako Jára Cimrman) a je potřeba rekapitulovat. Rok 2007 byl pro náš klub velmi úspěšný jak po stránce politické, tak i sportovní. V rámci soudružských vztahů jsme dovedli naši štafetu přes Košice až do maďarského Miškolce a tím jsme řekli Evropě, co jsme zač. Úderem půlnoci z 20. na 21. prosince se Česká republika stala součástí schengenského prostoru a zrušily se kontroly nejen podél celé její pozemní hranice se sousedními státy, ale i mezi jednotlivými městy, vesnicemi, lidmi, běžeckými kluby atd... Této situace bohužel využili kromě vietnamských obchodníků a ukrajinských stavebních dělníků i nějací tzv. Černí jezdci z jakéhosi běžeckého klubu z Karviné.
Nevím Hallootto zda jsi o nich někdy něco slyšel, ale mi jsou zcela neznámí. Při pravidelném průzkumu celosvětové sítě World Wide Web (WWW, také pouze zkráceně web), jsem však narazil na jakési jejich ilegální stránky. Při jejich detailním prohledání jsem zjistil, že naprostá většina z tohoto spolku má nepřekonatelný zájem o vstup do našeho klubu MK Seitl Ostrava. Ale nejsem si však milý Ottíku jist, zda by naše stáj měla vůbec zájem o takové šmatlavé a kulhající koníky.

Už jejich samozvaný šéf, nějaký Mirek Kravčík, má podle mne už svůj VRCHOL za sebou. Letošní sezóna se mu vůbec nevydařila a na vetránském mistrovství světa v Itálii zcela vyhořel. Tak jak tam zaběhnul maraton, tak náš KŮŇ Jarda Hrabuška běhá pozpátku. Jeho brácha Kája měl sice výbornou sezónu, ale je už taky se silami na dně a příští rok se bude nejspíš belhat než běhat. Dosáhl sice titulu Mistr České republiky v maratonu, ale takový šmatlavý běžec se nám do klubu fakt nehodí. To spíše doporučuju vzít do klubu Vláďu Matysíka z Dopravního podniku Ostrava. Dává desítky stabilně kolem padesáti, a i když mu táhne na šedesát myslím, že má ještě obrovské rezervy v růstu.

Co se týká dalších tzv. běžečků z BK SAK, tak třeba takový Mario Varsanyi... Mladý kluk, ještě mu sice není pětatřicet, ale je zcela nepoužitelný, bo se s ním ani nedomluvíš. Neumí totiž česky.

Dále pak Alan Franek... další takový typek. Snaží se vést jejich tak zvané oddílové stránky, ale nejsem si jist zda je to vůbec člověk... nebo pes. Říkají mu totiž ALFE ! Nevím jak mu to běhá, ale s přijetím do klubu bych taky příliš nespěchal.

Z dalších jejich valachů bych už jen zmínil dva "jakesik řecké hnědaki". Ale i oni jsou, podle mne, již zcela mimo mísu. Mikuláš Cametis, ten desítku pod padesát minut už nedá a Jorgos Jerakasů ji nedá ani pod hoďku. Prý mu to běhání už nestojí za to, a chlastá pořád pivo. Však to vidíme dennodenně U táty.

Tak nevím Ottíku... Dobře si to ještě rozmysli. Nechám to na Tobě, Ty jsi šéf našeho, tolik obdivovaného klubu. Koukni na ty jejich pitomé stránky a udělej si o nich názor. Já bych s nima neztrácel čas. Ještě by nám mohli zhoršit náš průměrný klubový čas na 10km nebo bysme se ještě mohli od nich nakazit ptačí chřipkou.

To Šípáci X-airáci, to je jiná klassa.

Tak ahoj a moc se nehoň, Tvůj Rosťa :-)

PS: Tu jsou ty pitomé stránky http://bksak.blogspot.com/

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak rejpeš teda to rejpej ide tito fajn,ale na trase jsme pání my heč heč. Já bores nakonec ceski teda nemoc umět ale bežet som lepšej než ty heč a porazím tě kdy se my zachce frajere. I sprstem v prdel heč frajere.

Lenkačlenka řekl(a)...

Rosťo, klííííííííííííd, to je labutí píseň jakéhosi anonyma, co se ani podepsat neumí. Nikdo zatím netuší, co s námi provádí učitel tance a co konkurenci čeká v roce 2008.

Rostislav Bažanowski řekl(a)...

Podle slova HEČ, které již tento anonym někde použil, tak to odhaduju na Maria Varsanyiho :-)

Anonymní řekl(a)...

Moc se k tvojemu piratskému blogu nechci vyjadřovat, ale řekl sis o to, že uděláme trestnou výpravu na ostravaky co maj malý ptáky.Vemu sebou jen ty šmatlavé a chromé koně bo na ty vaše sračky to bude úplně stačit.Dobijeme vás i s tím vaším cickatým Hrabošem.Hnědáci vás semelou až na pivě v tom vašem doupěti.Nás už v EVROPĚ znají, ale vás i z toho Madarska hnali, bo neumíte jazyky.Jen počkej zajíci zítra si to vyrestujeme osobně. MČJ

Anonymní řekl(a)...

Píšeš, že uděláš trestnou výpravu na Ostraváky co maj malý ptáky. Toš si asi neviděl mojího ptáka, jinak by jsi mluvil jinak. Jsem zvědavý, kdy se do toho našeho "doupěte" dostavíte, jestli vůbec. Tam bychom Vás porazili více jak na 100%. Asi se bojíte.