20.9.10

Slezanská hodinovka.

Dnešní hodinovky, kterou každoročně pořádá Pepa Nejezchleba se svým týmem, se zúčastnilo o něco méně běžců, než je zvykem. Počasí přitom bylo nádherné, ideální. Hodně borců totiž v sobotu absolvovalo těžký závod z Kopřivnice do Rožnova, a tak většina z nich dnes odpočívala, chystaje se na sobotní desítku do Valmezu.
Závod odstartoval výstřelem z pistole Peter Mikulenka. Po několika zahřívacích kolech šel dopředu Pavel Michna z místního klubu, aby taky nakonec zvítězil, když za hodinu uběhl 17020m. Vítězem kat. mužů do 35let se stal Honza Stoszek s 13720 metry. Kategorii nad 45 vyhrál Roman Baláž s 15990m. Kdyby se každé druhé kolo nezakecával s Adélou, mohlo to být o 200m více. Co bude dnes na večeři a zítra na oběd je však potřeba někde probrat, no ne? :-)
V kat. nad pětapadesát byl nejrychlejší Vladimír Vrága - 14440m a v ženské kategorii výše zmíněná slečna. Její uběhnuté kilometry uvádět nebudu, protože se přišla jen tak vyklusat ze "Zátopka".
Fotky na Rajčeti.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Rosto, diky za fotky a povzbuzovani! Sice to vetsinou patrilo slicnym souperkam, ale za to se na Tebe nemuzu zlobit. ;) BOBika

Anonymní řekl(a)...

OOO.. sličné...děkujeme . Děvčata co rády běhají vedle pěkných mužských:)

Anonymní řekl(a)...

Ja se snad budu cervenat! ;)

Anonymní řekl(a)...

Středa! Nevěřte tomu, že uvidíte v rozumné době výsledky....u Nejezchlebů to není zvykem....prostě Slezan je Slezan....škoda.

Rosťa Bažanowski řekl(a)...

To nevadí, důležité je, že "U Nejezchlebů" se maximálně věnují dětem. A to je hodně důležité pro budoucnost běžeckého sportu vůbec. Nemám přehled jak je tomu v Čechách, ale na Moravě je Pepa bezesporu jednička, co se mládeže týká. Je sice tak trochu "sólokapr", ale dělá to velmi dobře. Každopádně je to profík!

Anonymní řekl(a)...

Na pozadani mi vysledky byly zaslany (.xls). BOBika