19.3.09

Trénink 13.-19.3.1989

Tak to byl týden, kdy jsem se rozhodl pokořit 200 km, minulý týden byl kvalitní, i když ani kilometráž nebyla malá, tak teď jsem se výhradně soustředil na kvantitu. Ne, že bych jen klusal, ono se i objem lépe běhá, když se občas proloží nějakou rychlostí, rozbije se únava, takže po rychlém tréninku vám volná dvacítka připadá jako balzám, jen se ta rychlost nesmí jít na doraz, ať zbudou síly na příště. Vlastně příprava na maratón, to je taková příprava guláše. Aby byl dobrý nebo spíš výborný, musí tam být všeho tak akorát a asi mám pro tyto věci cit, protože i guláš vařím docela dobrý. Takže až budete v přípravě na maratón, tak nepřesolit, nepřehustit, dobře okořenit a pořád míchat, ať se nepřipálí. První fázi jsem běhal ráno(měl jsem povoleno na 7:00) do práce a druhou odpoledne z práce. Tato kombinace mi celkem vyhovovala.

Po I. Lehký fartlek 14 km II. Svižný fartlek 14 km
Út I. 14 km v tom 10 km po 4:00 II. 16 km , v tom 2-4-6-8-6-4-2 min.svižně MK ½
St I. 14 km volně II. 18 km, v tom 12 km 4:00 – 3:40
Čt I. 14 km lehký fartlek II. 14 km svižný fartlek
Pá I. 20 km volně
So 35 km stupňovaně 4:30 – 3:40
Ne I. 15 km volně II. 13 km volně

HLASUJTE V ANKETĚ VPRAVO.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

já napovím, že jsem to nebyl já, protože moje první fáze v treninku se odvíjela v dole na 8a 9 patře, kde jsem lítal mezi patry a šibíky, aby fedrunk jechal, bo vyroba je vyroba trnovat jsem chodil až v 18 hod. mčj

Rosťa Bažanowski řekl(a)...

Tak proto jsi taky dobry :-)

Anonymní řekl(a)...

Tu sobotu by tak zvládl akorát Saša Neuwirth ve svých nejlepších letech.
Už podle toho to je poznat, že to je nějaký virtuální trénik. A ten, kdo ho zvládne a nechá si vést ruku s kvedlačkou odborný kuchařem, který z toho guláše udělá svíčkovou na smetaně, tak zaběhne zaručeně maratón za 2:20.
Nikos.

Anonymní řekl(a)...

Na mou duši jsem se vpravo na hlasování podíval až jsem napsal komentář. Vůbec jsem nevěděl, kdo tam je napsaný.
Samozřejmě jsem hlasoval, ale neřeknu pro koho.
Nikos.