10.4.12

V Polském Rybniku se běží 15 km.

V neděli se běží 4. závod do poháru RYBOST v Polském Rybniku. Do středy 11.4. se nezapomeňte přihlásit. Je to škoda, ale tento týden je dost nabitý. V sobotu se běží v Pardubicích půlmaraton, jak jsem již psal, poběží jej 20 našich členů. V ten den se běží další závod do MBP v Hrádku, běh Hrádkem a Hranická dvacítka. V nedělí v Rybníku 15 km. Náš člen, Libor Pavelka pořádá v nedělí v lázních Klimkovice - Hýlov, sedmý trénink Ocelářskou přípravu. Této akce se zúčastňují taky naši členové. Minule jsem se tam byl podívat a z našeho oddílu tam bývá kolem 10 lidí. Myslím si, že se tato akce mohla konat třeba přes týden. Mě se to velmi líbilo. Nejdříve začali posilování s činkou, potom byl hodinu kruhový trénink, pak si šli libovolně zaběhat kolem lázní a nakonec se šlo do bazénu.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Děkuji Ottovi za promo, opravdu víkend je nabitý, ale týden bývá nabitý ještě více, proto jsem se s přípravkou přesunul na neděli, kdy už je většinou klid.
Ty, kteří se čince vyhýbají obloukem chci jen uklidnit, před minulou přípravkou se testoval benč press a přišli jen ti, kteří si to chtěli zkusit. V přípravce nejde o hrubou sílu, ale o silovou vytrvalost, která se hodí VŠEM!!
A poslední drobnost, už nejsem "váš" s oceláky jsme založili SK Oceláci Ostrava. Ale nerozešli jsme se ve zlém a jsem za "vaše" moc rád, že přípravku tak hojně navštěvují!!!
Libor P.

Anonymní řekl(a)...

A v neděli se ještě koná Bolatická dvacítka. Další pěkný závod...
Marek Š.