25.4.12

Mistrovsví světa na 100 km Seregno Itálie - Pár postřehů



Spali jsme v klášteře, kde zřejmě jeptišky dostaly tři dny dovolenou aby nás tam mohli ubytovat. Já spal v místností sousedící s modlitebnou. Den před závodem jsem našim a Slovenským běžcům udělal menší bohoslužbu, aby druhý den dobře dopadli. Všichni si to vzali k srdci a doběhli do cíle. Doplňuji výsledky našich běžců, po Danovi jako druhý Čech doběhl Rudolf Cogan 7:46:35, pak člen našeho oddílu Milan Adamec 8:12:11 a Vlastimil Šroubek 9:56:19 hod. V ženách za Míšou doběhla Alena Žákovská 9:55:15 hod.
Za těch pár dní jsem toho zažil dost, jenom bych mohl zmínit ještě jednu perličku.
Po slavnostním ceremoniálu jsme nastoupili do autobusu a jeli na pasta party, já s s Milanem jsme seděli u řidiče, po chvíli jízdy jsme zastavili jsme u jakési tělocvičny, řidič nevěděl, kudy pokračovat. Za chvíli dorazilo dalších 5 autobusů a řidič se šel domluvit s ostatními na směru jízdy. Mě se po pár pivech, které jsem před tím vypil, chtělo na záchod, tak jsem řekl Milanovi jestli nepůjde se mnou než se řidiči domluví. Jak si tak jdeme na záchod, ohlédnu se a za námi jde celý autobus a přidávají se lidi z dalších autobusů, celkem asi 300 lidí. Říkal jsem jim že jdu jen na toaletu, ale vůbec na to nereagovali.
Ještě nikdy nešlo tolik lidí se mnou na záchod.
Samozřejmě pasta party byla jinde a nakonec jsme na ni taky dorazili.
Jenom přednášku, kterou jsem dával našim před závodem nemůžu napsat, vypili jsme u toho Slovenskou Demenovku. Pár doplňujících fotek najdete v odkazu Fotogalerie.
Snad tím nikoho neurazím.
Otta

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Vše nejlepší Otto k tvému svátku přeje Mates. :-)