9.4.12

Hasičský velikonoční čtvrtmaraton Jilešovice - komentář

6. ročník Hasičského velikonočního běhu v Jilešovicích, který se běžel v sobotu, měl na startu rekordní pole startujících 122 závodníků. Tento závod je zařazen do MBP a RYBOSTU. Cestu k nám si nachází také čím dál víc Poláků. Dokladem toho je, že jich doběhlo celkem 26. Z našeho klubu běželo 23 závodníků a nejlepší z nich byl Roman Slowioczek a z holek Ivana Zbořilová. Ve startovní listině jsem viděl, že se po dlouhé době na start postavili Jaroslav Kuncek a Josef Smola.
Za týden se běží další závod do poháru. Bohužel, v ten samý termín se koná Mistrovství ČR v půlmaratonu, kde se jen z našeho oddílu chystá 20 lidí.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj děkuju za komentář, mě ty "zimni" závody moc nebavi, ale teď v létě se polepšim Jarek

Anonymní řekl(a)...

Hezký sobotní závod v Jilešovicích mi nezkazilo ani to neuvařené namalované vejce obdržené při prezentaci,..nebyl jsem sám, Mirek Kravčík se tím již taky pochlubil,..trochu pozdní aprílový žertík se povedl,.. ale ty škvarky s chlebem to vynahradili, tak žalobu ani protest nepodávám.Honza Schvarzbacher

Martin Juřík řekl(a)...

Byl to velmi pěkný závod, sluníčko, bezvětří, spousta běžců, pěkně zorganizované...A také velmi rád se poměřuji s Jirkou, jsme na tom zhruba stejně. Aspon, na jaře. Když jsem za ním, tak vím, že dělám něco špatně oproti němu.