29.4.12

Dolní Lhota rekordní



V Dolní Lhotě se letos běželo po osmé. Padli všechny rekordy. Začalo vysokou teplotou, na kterou jsem čekal celou zimu. Závodníkům se to samozřejmě moc nelíbilo. Další rekord padl v počtu startujících, kde vyběhlo rekordní pole 273 závodníku. Mezi ně přijeli také 4 Keňané, jeden z nich přijel z Maďarska a tři přijeli z Polska. Na startovní čáru se postavilo 46 našich členů, což je nejvyšší počet. A to se ještě někteří tento týden mluvili že nepoběží. Dalších 8 co jsme byli jako diváci. Takže celkem se nás sešlo 54. Po startu hlavního závodu byly vložené závody pro děti. Nejvíce běželo těch nejmenších. Celkově běželo přes 100 dětí. Na trati jsem nebyl tak nevím jak to probíhalo. Na stadion vběhli všichni 4 Keňané spolu a 300 m před cílem se začalo  sprintovat. To se divákům líbilo, stadion byl plný diváků. Zvítězil Lagar Julius 30:57 v traťovém rekordu a dvě sekundy za ním doběhl Sawe Elicha Kiprotit a za další sekundu další Keňan. Takže první tři doběhli v rozdílu 3 sekund. V ženách vyhrála také v traťovém rekordu Maďarka Farkas Katarin 39:01, před Adélou Esentierovou. Naše Nejlepší Petra Pastorová neběžela protože se připravuje na Pražský maraton a věříme že získá pro náš klub další mistrovskou medaili.
Z našich kluků byl nejlepší Honza Fousek 37:57, před Romanem Slowiczkem 38:44 a Ladislavem Dvorským 40:19 min. V ženách byla nejlepší Iva Pachtová, před Radkou Miturovou.

Otta

Výsledky v odkazu Výsledky. Foto ve Fotogalerii. Další pěkné fotky jsou na rajčeti Lašského běžeckého klubu. 

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zapomneli jste na Ivu Zbořilovou...

MKSEITL řekl(a)...

Nezapomela spis Iva pri registraci na MKSEITL?

Sokolík řekl(a)...

Je v tom nějaký bordel, Baláž s Esentierovou za SSK Vítkovice, Iva za Baláž Extrém Team. Proč to dělá Roman s Adélou to je mi jasné, ale proč ta Ivka, to fakt nevím.

Anonymní řekl(a)...

Iva mohla zapomenout napsat oddil,tak tam dopsali z lonska.Jarka

Anonymní řekl(a)...

wygrał Julius Lagat przez T''

Anonymní řekl(a)...

Jsem si jistá, že jsem psala MK Seitl. Ani jsem si nevšimla u výsledků, že tam mám jiný tým. Jedině mě napadá, že pořadatelé zkopírovali jména závodníků z loňska a automaticky jim tam naskočily loňské týmy...
Ivana Zbořilová

Radim řekl(a)...

...taky máme špatnou klubovou příslušnost u našich medailistů Dana Šindelka a Lidky Šokalové...:). Vivat PepaTeam...:))

Sokolík řekl(a)...

No tak jim to odpustime poradatelum. A to ze meli tak malo skutru v tombole me opravdu nastvalo :-)))

Martin Juřík řekl(a)...

To bylo doma rodeo, když jsem slíbil, že dojedu na skútru:).

Anonymní řekl(a)...

Ani Roman,ani Adéla ba ani Iva,ale pořadatelé. Naskákalo jim to tam z minulých let.Začne psát jméno,po prvních písmenech přiskočí celý zbytek jména,ale i ročník a oddíl,jak to zůstalo v paměti PC z minulých ročníků.Taky jsem to zapsal na startovní lístek správně a mám tak klub snad ještě z prvních ročníků Čavisova.Chtěl jsem to reklamovat hned jak vyvěsili předběžné výsledky,ale pak jsem mávl rukou.Holky u prezentace to nekontrolovaly,nikdo je nepoučil,teď by si toho pořadatelé měli všimnout...do budoucna!