31.3.12

Ludgeřovická 15


V 3. ročníku Ludgeřovické 15, která byla zařazena do Česko - Polského poháru RYBOST, se celkem na start postavilo 58 startujících, z toho 19 z Polska. Určitě by účast byla ještě větší, jenže se ten den konal další závod a to z Bílovce do Poruby. Z našeho oddílu vyběhlo 9 běžců. Celkovým vítězem se stal Rostislav Petráš 56:25 min., v ženách vyhrála Lucie Zahradníková 1:06:10 hod. Z našich byl nejlepší Petr Jorníček 1:03:29, a za ním jako vždy Jaroslav Macků 1:03:53, doufám, že někdy porazí Petra. Radovan Rudický svým závěrečným finyšem porazil Honzu. Radovan 1:06:17, Honza Schvarzbacher 1:06:18, Pavel Pivko 1:09:36, Iva Pachtová 1:10:02, Matěj Svozil 1:10:23, běžel výborně, Jaroslav Orgonik 1:12:46 a Václav Procházka 1:14:10 hod.

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Můžete prosím uveřejnit kompletní výsledký Ludgeřovické patnáctky.
Díky Jirka

Anonymní řekl(a)...

... tu "Ludkeřovickou" samozřejmě chápeme jako aprílový žertík :-)) Matys.

JaM řekl(a)...

Výborný závod, díky

Anonymní řekl(a)...

gdzie vysledki?

Raduz řekl(a)...

Chtěl bych tímto poděkovat organizačnímu týmu za připravení hezkého sportovního dopoledne v Ludgeřovicích, dále pak svému klubovému kolegovi Honzovi z Hlučína:-) za pěknou "mašinku", kterou mi dělal v druhé půlce závodu :-)))
Čus Raduz

Anonymní řekl(a)...

Bylo mi přiděleno startovní číslo 66.Při jeho převzetí mne napadla otázka, k čemu se to vztahuje,..a napadlo mne jenom, že bych to za 66 min. měl běžet. V plánu jsem to měl jít volněji, ale na obrátce to nebylo, dle času, nereálné.Vzhledem k "pendolínu" utvořeného za námi jsem se rozhodl nějaký ten vagóóónek odpojit, což se povedlo a proto jsem se dostal na chvilku před mého kamaráda Raduze,až do finiše, tam jako obvykle náš Ottík se zakecal, tak nemáme z toho souboje žádnou momentku,...takže děkuji za spolupráci a těším se na další společné závody.Fotografů tam bylo více, tak pokud zde někdo pošle odkaz, předem děkuji.Honza/H (Schvarzbacher)

Raduz řekl(a)...

Hanzi, právě koukám na foto z Ludgeřovic, kde jsme společně bezprostředně po doběhu a napadla mě taková zvláštní číselná anabáze; 54+66=120, 120/2=60, dvakrát po 60 minut...to by mohla být napřesrok výzva, co? Budu rád, když mi budeš na 4. ročníku Ludgeřovické po boku:-)))
Čus Raduz

Anonymní řekl(a)...

Ráďo, na to bych potřeboval trochu "jádra" z Temelína, v mém pojetí běhu a tempa v závodění se již na takovou rychlost na tuto vzdálenost nechystám. Honza