27.8.10

Držme Romanovi palce!

Jak jistě všichni víte zítra pořádáme MČR na 100 km.
Tento závod je zároveň nominačním závodem na Mistrovství světa na Gibraltaru - 7.11.2010.
Tam pojedou 3 muži a 3 ženy. Z našeho regionu poběží Igor Heleš, ale znáte Igora... Byli bychom však rádi, kdyby "to" zítra zlomil a zaběhl něco delšího až do konce. Druhým adeptem na dobré umístění je Roman Slowioczek z našeho oddílu. Roman je tvrďák k pohledání. Po padesáti kilometrech, kdy už vám "všechno leze na mozek", Roman "odhodí hlavu do příkopy" a běží... Roman bude absolvovat první stovku v životě. Chce ji běžet po 5 min./km. Stejné tempo chce dodržet i Petr Jadrníček. Ale uvidíme jak dlouho to tempo vydrží. Všichni seitlovci věříme, že náš Roman si nominaci vybojuje. Zatím je přihlášeno 17 borců. I náš Libor Svozil by měl běžet.
Nominaci má jistou jen Daniel Orálek, který ten zítra absolvuje jednu ultra akci v Irsku - 50 km.
Zatím druhým nominantem je Milan Adamec 7:54:20 hod. a třetím Jarda Kaše 8:40:44 hod. Z žen jistě pojede na Gibraltar Míša Dimitriadu.
Takže všichni příznivci běhu, kteří jste ještě neviděli jak se běhá stovka, přijeďte zítra do Třebovic!

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Mám navíc modrou čepici kšiltovou s nápisem košický marathon. Naopak postrádám jinou (větší) modrou kšiltovku s jiným nápisem (SP ve veslování). Rád uvedu výměnou do původního stavu vlastnických poměrů. Libor_M 606545114

eN řekl(a)...

Šiltovku hľadal Mirek Vostrý. Tvoju má on. miroslavvostry@email.cz

Radim řekl(a)...

tak je to tam...Roman si může k osobákům psát další položku...gratuluju...a přeju dnešní pohodovou dvanáctihodinovou pracovní směnu...:)