24.12.08

Rekordních 32 běžců...

... včetně tří polských závodníků přijalo pozvání našeho Jury Brože na 5. ročník Štědrodenního běhu Jilešovicemi.
Běžel se jeden okruh kolem vodní nádrže "Štěrkovna", celkem tedy 4km. Poprvé jsme vyzkoušeli naši startovací bouchačku. Měla grády "a tak to ma byt".
V závodě zvítězil
Radim Kasalík - 13:50. Druhý skončil Šípák Adam Drastich za 13:58. Celkové třetí místo vybojoval Jan Michalowski z Polska. Velmi slušně taky zaběhl Petr Jadrníček - 14:35, který by už konečně měl přestoupit do našeho klubu a posílit tak konkurenci mezi padesátníky v týmu. V ženách zvítězila suverénně Katka Bobotová z AK Kroměříž - 15:46.
Účastníci akce spapali výbornou prdelanku a vypili pivečka...
Sandokanovi zamrzly záhy po výstřelu stopky, nicméně jako zkušený časoměřič měl zapnuty i své digitálky. Jura Brož sice některé časy z něj v hospodě tahal, jak z chlupaté deky, ale Sandokan opět prokázal, že je MUŽ NA SVÉM MÍSTĚ. Musime si ho hyčkat, bo teď robi v chemičce a nedej bože, kdyby ho tam zežrala jakasi kyselina sirova, keru tam pry přehazuje vidlama.


Jarda Hrabuš, Alf Vytisk a maskot našeho klubu pětiletá Terezka, která umí "plynně" počítat anglicky do osmi a ví, že deset se řekne ten, což bohatě stačí k tomu, aby se stala naší členkou de iure. A taky mi říkala, že umí slovensky: cybikel (kolo :-) Prostě lepší vnučku už Ottík Seitl mít nemůže.


Otto v akci !


Dědek Beskydský dnes řádil nejen v Jilešovicích, ale i na stránkách

LYSACUPU !


Výsledky: http://mkseitlostrava.webgarden.cz


Snímky z dnešního závodu najdete na Našem Rajčeti vpravo na liště !

Žádné komentáře: