7.12.08

Předvánoční běh ve Frýdku - Místku.

Poslední, osmnáctý závod zorganizoval v rámci Velké běžecké ceny Frýdecko-Místecka Josef Nejezchleba, neúnavný organizátor běžeckých závodů jak pro dospělé, tak i pro děti a mládež.
V rámci hlavního závodu, za mírného deštíku, nastoupila na start rovná třicítka závodníků. Šest žen absolvovalo 3km dlouhou trať a 24 mužů běželo celkem 8 kilometrů.

Pokud pomineme skutečnost, že naše kamarádka :-) Natalia Psczólka si vytvořila záhy po startu zhruba čtyřicetimetrový náskok před Peterem Mikulenkou !!! , tak suverénním vítězem se stal způsobem start-cíl právě Peter, který zvládnul 10 náročných okruhů lehkým krokem za 28:53. Na druhém
místě doběhl polský závodník Jan Witold Michalowski - 30:48. Na třetí příčce skončil Jirka Zátopek z X-air Ostrava. Kat. ženy vyhrála již zmiňovaná Natalia Psczólka, hájící barvy klubu 1. Běžecký Jablunkov, a to v čase 14:08 (3km).


start


osamocený vítěz


jablunkovské trio : Broňa Walek, Vláďa Martynek a Roman Slowioczek - za nimi se schovává Mára Škapa X-airák, který vzhledem k počasí musel zmírnit tempo :-)


Klikni na výsledky

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Špatně jsi počítal. Běželo se ne 8, ale 10 kol.
Mára.

Rosťa Bažanowski řekl(a)...

Chybička se vloudila :-)

Anonymní řekl(a)...

Marně koukám a pana BAŽANOWSKIEGO nejde odnalescz ve vysledkach.Pořád tě noha nepustí na trať? mčj

Rosťa Bažanowski řekl(a)...

Děkuji za optání Mirku. Už trénuju od 1.listopadu s osmidenní přestávkou (kyčel). Po čtyřech měsících neběhání to však nejde lehce. Nyní nabírám pozvolna objem. Jsem na 55km/týden. Na závodění to vypadá až 15.3.2009 - Kobeřická 20. Štěpána a Hrabovou vyklusnu pětiminutovým tempem :-) , mám v hlavě ještě blok z toho zranění.Nicméně budu pilně sledovat počínání Černých jezdců a dalších borců. Čest naší společné práci !!!