31.12.07

Silvestrovský běh Hrabovou.

Poslední den v roce 2007 jsme absolvovali již 19. ročník Silvestrovského běhu Hrabovou.
Na start závodu se postavilo x vytrvalců. Z toho náš oddíl byl zastoupen těmito závodníky: Rossi Lenka, Miturová Radka, Božová Věrka, Bažanowská Bára, Procházka Vašek, Míka Pavel, Brož Jura, Peřina Vláďa, Rinka er Erich, Miko Mirek, Dvorský Láďa, Bažanowski Rosťa.
Na diváckou lajnu, postavil náš šéf Otto Seitl kromě sebe i svoji vnučku Terezku Václavkovou, Jarku Mathonovou, Janu Václavkovou a Ottíka Rossiho.
Závodníci absolvovali za hustého sněžení, silného větru a teploty -2,5°C celkem dva okruhy v těžkém terénu. Trať celkem měřila 9,55km.
Dnes vám můžeme poskytnout jen dílčí výsledky tj. první tři v kat. (kompletní výsledky nám byly přislíbeny zítra) vč. poměrně nekvalitních fotografií.
Je však velmi podivné, že fotografie Černých jezdců z BK SAK je velmi zdařilá. Na lednovém setkání U táty musíme tuto nemilou záležitost s Ottou Seitlem a ostatními členy našeho klubu projednat a vyvodit patřičné závěry s případným pokáráním zodpovědných osob.
Co se týká výkonů jednotlivých závodníků, tak dnes zaujal výborným časem 34:18min., můžeme říci, již celkový vítěz MBP 2007 Roman Baláž.
Dále mnoho závodníků opět vytahal za uši veterán kat. D, Franta Holec z TJ Slezan FM a ukázal, že se umí na závody výborně připravit. I přes zdravotní potíže, které ho v posledních týdnech provázejí, dokázal stáhnout desítky vteřin náskoku o generaci mladších borců, kteří jej v průběhu celého roku poráželi. Některé dnes "udělal", některým se přiblížil na dosah. Tak nevím zda si z nás dělá srandu nebo co :-)

Naše Radka Miturová

Jura Brož se synátorem

Jedna z našich nejvěrnějších divaček a povzbuzovatelek Terezka Václavková

VICTORIA v podání Báry B.

Jeden, jak správně uvedli Černí jezdci z BK SAK Karviná, z nejšmatlavějších běžců z našeho regionu Rosťa B. tedy já na turistickém pochodu.

Nejkvalitnější fotka dnešního dne a poslední fotka tohoto roku: Nejrychlejší a nejkrásnější závodníci široko daleko Mirek Kravčík s bráchou Kájou.

Máme u vás PIZZU, darebové :-)

Zde jsou částečné výsledky: http://www.volny.cz/mkseitl/Silvestrovsk%fd%20b%ech%20Hrabovou.xls

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Více fotek najdeš na:
http://jiriteam.cz/index.php?sekce=zobraz_akci&id=51

Rostislav Bažanowski řekl(a)...

Díky, díky. Ahoj a dobrý rok 2008 !

Anonymní řekl(a)...

Odskočil jsem se podívat ze silvestrovských pořadů, co je nového na silvestrovsjkém běhu Hrabovou a nelituji. Moc mě mrzí, že jsem se nemohl zúčastnit. Usuzuje podle fotek, byl to skutečný zážitek, až na ty klouzající nohy, které jspou poslední roky tradiční. Pořád dobrý a dvě hodiny před začátkem běu začíná sněžit. Všem doběhnuvším gratuluji a těším se na příštím ročníku. Rosťa se ukázal jako borec, když uznál fotku Černých jezdců z Karviné jako nejlepší. Hoši jako Mário by měli uznat, že Silvestrovský příspěvek byl srdečný vtip a že Rosťa je férovej chlap. Dokonce sebe uznal za nejšmatlavějšího běžce, což ale není pravda. Škoda Rosťo, že nejsi z Poruby. Až budu po tom srdečním zákroku bychom mohli trénovat spolu vypracoval bych Tě na nejilegintnějšího běžce, jak jsme se kdysi snažili běhat "KAPŘI - Koně Antonína Procházky", což je pojem. Patřil jsem mezi nimi, za což jsem dodnes hrdý.
Když se dívám na ty časy, tak muselo být strašně klouzavo. Můj absolutní čas na této trati 31:50 z r. 1990 byl úplně za ideálních suchých podmínek.
Zítra snad ještě něco připíšu.
Nikos.

Anonymní řekl(a)...

no, myslel jsem, že nějaký komentář ještě bude, tak když není, tak to nechám až na dnešek po obědě.
Nikos.

Rostislav Bažanowski řekl(a)...

Díky za krátký příspěvek :-) Doufám Nikosi, že jsi stihl přípitek, když jsi to psal v 23:53hours of year ago :-)))

Rostislav Bažanowski řekl(a)...

To je prostě smůla. Oba jsme napsali příspěvek v 1:59h :-))) Tak čau po obědě :-)

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem sa kouknul na foto Hrabové a opravdu supr uva ,že já tam nebyl uva sakruš.Já bežov v Kaviné a na guvno já begal to já raději mal begat v Hrabové. Tak hodně uspěchu v novém roce všem skvělím běžcům a neběžcům hej hej praje

Lenkačlenka řekl(a)...

Nádherná reportáž, moc mě mrzí, že jsem do Hrabové nemohla. Fotky jsou suprové, stejně jako text, Rosťo jen tak dále.