9.9.07

V úterý budeme slavit...

... úspěchy našich závodníků na Ostravském Maratonu a obrátíme naši milou hospůdku U táty vzhůru nohama !


Doporučujeme již od pondělí nejíst a nepít, protože tito závodníci objednávají podle vzorce 2ks pizzy = 1ks Bohemia sekt nebo 8 piv:

Jadrníček Petr - 1ks pizza za překročení času o 1 vteřinu (3:00:01). Hrabuška Jaroslav - dluží 4ks pizzy, další za svůj letošní nejlepší čas mu odpouštíme... Anebo ne. Ještě jednu, protože to byl jeho první maraton z druhé stovky. Pěchula Petr - 3ks pizzy za osobák. Výtisk Alfons - 3ks pizzy za své skvělé 3.místo a trest, že překročil o 3min. 3:10h :-) . Procházka Václav - 5ks pizzy za 1.místo v kat. Peřina Vladimír - 2ks pizzy za to, že jsme ho také viděli stát na bedně a za to, že byl o 2 vteřiny pod 3:19h. Dvorský Láďa - 2ks pizzy za 2 bulky (áčka). Brož Jura - nic, protože zaběhl svůj velmi slušný standart. Čili, nenadchnul ani neurazil :-) . Miturová Radka - 3ks pizzy, z toho jednu za svůj první maraton, druhou za to, že se dostala pod 4h a třetí za to, že se mihla na bedně. Svozil Libor - 3ks pizzy a něco navrch za osobák. Wagnerová Lenka - 3ks pizzy za svůj třetí letošní osobák.

Tj. celkem 30ks pizzy neboli 15ks Bohemia sekt popř. 120 piv.

Otto Seitl, Táňa Seitlová, Sandokan, Jarka Mathonka, Vladimír Matysík, Nikolaos Tsametis, Peťo Szabados, Rosťa Bažanowski a další si mohou donést

a


Žádné komentáře: