26.1.08

Naše delegace...

... si minulou sobotu u Roberta Šádka objednala na dnešní den sluníčko. Toho nám naservíroval dostatek... avšak "větru neporučíš" :-)
Na start 10km závodu se postavilo celkem 20 vytrvalců, z toho dvě ženy. Celkovým vítězem se stal Pavel Michna z TJ Slezan FM za 35:35min. Pro druhé místo si doběhl zástupce MK Kopřivnice Michal Krkoška v čase 35:48min. Třetí pak skončil za 37:01min. další člen TJ Slezan FM Martin Kotek. Kat. B vyhrál R. Petráš ze Štramberka. V céčku zvítězil Zdeněk Vrága a déčko vyhrál, kdo jiný, než Franta Holec. Barvy našeho klubu jsem se snažil hájit já, tedy Rosťa B.
Závod zvládli organizátoři opět na jedničku a fotky na jejich webu jsou opravdu vydařené: http://www.mkkop.wz.cz

Rozdíly mezi závodníky opravdu nebyly velké, ačkoliv podle dosažených časů se to může zdát. Mezi mnou a Petrem Jelínkem byl rozdíl 26s, ale na fotografii je to jen pár metrů. Foukal totiž hodně silný protivítr. Za Petrem úplně vpravo lze vidět člena naší delegace Frantu Holce...

... který na Petra ztratil 33s. Jojo Franto šusťákovka je dobrá plachta, hlavně když běžíme proti větru :-)

O to víc obdivuji tohoto závodníka, vítěze kat. C, Zdeňka Vrágu

Druhý člen naší delegace Lída Šokalová drtí Pavola Fogaše z MK Kopřivnice


Absolutorium si však dnes zaslouží Jirka Bedna Bednařík z Mnišího, který se po dvou měsících nemoci opět vrací mezi nás. Ať se Ti Jirko letos daří a hlavně HODNĚ ZDRAVÍ !!!

l

Žádné komentáře: